Чому піцою “Суші Фреш” італійці б пишались

У назві доставки фігурує слово “суші”, але ми також пишаємось і нашою піцою. У чому її секрет? Свіжіші фрукти-це соковита піца, яскравий смак, а тільки-но спечене тісто невагоме і тане у роті. Це кайф! А поки ви замовляєте піцу, яка приїде до вас менш ніж за 1 годину-не скучайте! Для вас ми підготували 5 історій про піцу, які мусить знати її  істинний фанат.

Історія 1. Про полководця, який любив святкувати, а не воювати

Якби італійці побачили українські гостини на весілля, вони б назвали це “лукуллів бенкет”. Давньоримський консул та аристократ Лукулл присвятив своє життя  бенкетам, від яких ламаються столи. Улюбленою стравою сучасних неаполетанців є піца “а ла наполетана”. Вони вважають, що вперше вона з’явилась на бенкеті Лукулла і вважають його “батьком” піци.

Насправді піца була їжою найнижчих прошарків міст - плебеїв. Печений коржик з овочами, які були під руками - міг дозволити собі кожен. Ми не стали зраджувати традиції і зробили наше меню доступним: піца від “Суші фреш”-це свіжоспечена італійська страва, яку може дозволити собі будь-хто, будь-де і будь-коли.

Історія 2. Битва за піцу

Коли піца стала популярною, греки почали називати її своєю стравою. Насправді, коржик з овочами та м’ясом-це поширена їжа у всіх народів світу. І у Древньому Єгипті теж її смакували. Але рецепт тонкого і хрусткого тіста- це винахід італійців. Ми не стали зраджувати традиції: переконайтеся, що тісто нашої піци тонке та ароматне за декілька хвилин. Кур’єр вже в дорозі!

Історія 3. Який смак піци на Карибах?

Вам ніхто не поставить цього питання, але ми вас підготуємо на всяк випадок: на Карибах їдять піцу з кокосами! Бразильці додають зелений горошок, у Індії-маринований імбир, а у Пакистані карі. У Японії до піци додають кальмари та інші морепродукти. У нас також є своя версія! Замовляй піцу “козацька” у нашому меню!

Історія 4. Про королеву Маргариту

Королева відвідала Італію у XIX ст. і прогулюючись парком вирішила спробувати вперше піцу у місцевому кафе. Вражений піцайоло зготував особливий рецепт: додав у піцу базиліку, моцарели та помідорів. Королеві сподобалось, а задоволений піцайоло став популярний створивши рецепт піци “Маргарита”. Телефонуйте нам зараз, щоб скуштувати легендарну піцу трьох кольорів Італії!

 

Історія 5. Безкоштовна доставка у “Суші фреш”

Як і у всіх рецептах італійської кухні, запорука успіху ідеальної основи для піци - якісні інгредієнти. Ми беремо тільки чисту питну воду, якісне борошно вищого гатунку, і, звичайно, оливкова олія. Якою би ні булa піццa - дoмaшнэю, або пpигoтoваною мaйcтpoм-піццaйoлo, з кoлбacoю або мідіями, з пapмeзaнoм або мoцapeллoй, в кожному разі, якість тіcтa, ocнoви для піци - нaйголовніше !!! Якість тіcтa - запорука уcпіxу. Наша піца - на тонкому і хрусткому тісті зі свіженькими овочами, сиром і соусом приїде до вас протягом однієї години!